Je uiterlijk is je visitekaartje. Als je er verzorgd uitziet, maakt dat een goede indruk.

Uiterlijke verzorging wordt daarom ook steeds populairder.

 

 

Bij Kapsalon Ingrid draait het dan ook niet alleen om het kapsel. Uiteraard zijn de gediplomeerde kapsters er in eerste instantie voor om je haren in alle opzichten mooier te laten worden. Zij kunnen dat op vele manieren bereiken, bijvoorbeeld met behulp van een volume-behandeling en uiteraard het in modelknippen en kleuren van je haren, alles naar de laatste trends. Maar ook het verstrekken van praktische tips, zoals het gebruiken van de juiste verzorgingsproducten, dragen daartoe bij. Ondermeer door het volgen van diverse cursussen blijven de kapsters altijd op de hoogte van de laatste mode-trends.

 

Inge te Riet, van Kapsalon Ingrid, is tevens gecertificeerd visagist. Naast de wedstrijden waaraan zij heeft deelgenomen met de mooiste creaties, brengt zij haar kennis ook in haar salon. Met adviezen, maar ook door het geven van workshops waarin je bijvoorbeeld leert wat de beste manier is van het veranderen van een dag make-up in een avond make-up.

 

Denk ook voor je trouwdag eens aan een mooi verzorgd totaal plaatje. En niet alleen voor de bruid! Ook de bruidegom zal veelvuldig bekeken worden en worden gefotografeerd. Kapsalon Ingrid heeft daarvoor zelfs een speciaal bruidsarrangement.

 

Zoek gewoon eens contact. Dan kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk mogelijk is.

 

Een mooi en verzorgd uiterlijk is bij Kapsalon Ingrid voor iedereen binnen handbereik!

 

 

Kapsalon Ingrid

7545KT Enschede

tel: 053-4301849